dieren banner

Actueel

Gewijzigde openingstijden
Met ingang van 30 juli 2018 heeft de kliniek gewijzigde openingstijden.
Balie geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 19.00 uur
Behandelingen volgens afspraak maandag t/m vrijdag 8.00 uur t/m 19.00 uur.
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 18.00 uur.

Op vakantie met uw huisdier

Wanneer u op vakantie gaat naar het buitenland, is het soms nodig om uw huisdier extra te beschermen tegen de parasieten die in het betreffende land voor komen. Vraag de assistente naar de noodzakelijke maatregelen en welke producten u het beste kunt gebruiken voor uw vakantieland.
Daarnaast is het verplicht om uw huisdier te vaccineren tegen hondsdolheid wanneer hij/zij de grens over gaat. Deze vaccinatie moet minimaal drie weken voor vertrek zijn gegeven en is drie jaar geldig. Voor sommige landen geldt ook een ontwormingsverplichting. Neem ruim op tijd contact op met de praktijk om niet op het laatste moment voor verrassingen komen te staan.

Stage lopen
Wij zijn een ‘Aequor erkend leerbedrijf’. Dit betekent dat je als stagiair paraveterinair bij ons terecht kunt. Wij nemen enkel stagiairs aan voor stages van minimaal 6 weken. Wees er snel bij want wij krijgen jaarlijks vele stageverzoeken.
Ben jij gemotiveerd om veel te leren en lijkt het je leuk om een tijdje mee te draaien in een drukke praktijk waar veel geopereerd wordt, neem dan contact met ons op. Voorafgaand aan de stage nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek en een meeloopdag.
Mail jouw sollicitatiebrief en CV naar mheenpark@live.nl ter attentie van Marieke Witteveen-Versluis.hond-teken